FAQ

Mogu li kupovati na web shopu ako nemam firmu/obrt?


Web shop predstavlja ekskluzivnu kupovinu za cvjećare, dekoratere, aranžere i druge sa registriranom firmom ili obrtom. Za sve ostale koji nisu registrirani, imamo dućan na veletržnici cvijeća na Žitnjaku. Posjetite nas!
Koja je razlika u ponudi na web shopu i toga što imate u dućanu?


U dućanu na Žitnjaku imamo dnevno svježe rezano cvijeće, te vanjsko i unutarnje bilje po aktualnim i izuzetno pristupačnim burzovnim cijenama, te kompletni Oasis asortiman. Na web shopu imamo više od 20.000 artikala: rezano cvijeće, vanjsko i unutarnje bilje, egzotično bilje, preparirano cvijeće i zelenilo, dekoracije, repromaterijal, tegle, vaze, spužve i još mnogo toga.
Kako mogu znati više informacija o proizvodu koji kupujem na webu?


Nakon što se ulogirate, ispod svakog artikla možete provjeriti specifikaciju svakog proizvoda. Vidjeti ćete kategorizaciju artikla po kvaliteti (npr. A1, B2...), visinu biljke, gramažu kod određenih proizvoda, količina u pakiranju (broj stapki u buntu ili bunteva u kutiji ukoliko se radi o zelenilu), te mogućnost kupovine u različitim količinama (možete kupovati na bunteve ili na kante).
Kako često se mijenjaju cijene artiklima?


SVAKI DAN. Kupujemo na burzi, što znači da nešto što je danas bilo skupo, sutra može biti jeftino. Nečega što je danas bilo u izobilju na burzi, sutra možda bude samo par komada ili ništa...
Vremenski uvjeti također puno utječu na proizvodnju, transport i druge stvari što također uzrokuje promjene u cijenama.